Nieuws

Aan de slag in de Food Pilot

Aan de slag in de Food Pilot

      Bron: www.foodpilot.be
Oost-Europese seizoensarbeiders opnieuw aan de slag in Haspengouw: “Ze zijn getest in hun land van herkomst en hier houden we ze in een bubbel”

Oost-Europese seizoensarbeiders opnieuw aan de slag in Haspengouw: “Ze zijn getest in hun land van herkomst en hier houden we ze in een bubbel”

BORGLOON Terwijl de Vlaming dit weekend puzzelt met de regel van vier, komt het bezoek uit Oost-Europa met bussen in Haspengouw aan. Niet om Moed...
OPTIBERRY

OPTIBERRY

OPTIBERRY richt zich op innovatieve verwerkings- en bio-raffinage / extractieconcepten, op voedselprototypes en (non) foodingrediënten voor duurza...
Boer zkt. loper/wandelaar

Boer zkt. loper/wandelaar

        Groene Kring, de beweging voor jonge land- en tuinbouwers in Vlaanderen, lanceert op 3 mei samen met Golazo sports een gloednieuw loop-...
Opwaardering zachtfruit bij Wilderhof

Opwaardering zachtfruit bij Wilderhof

  Bron: Boer&Tuinder,  weekblad nr.5 (30/01/2020)
OPTIEBERRY: Optimaal gebruik van bijproducten van de productie van bessenfruit

OPTIEBERRY: Optimaal gebruik van bijproducten van de productie van bessenfruit

  OPTIBERRY targets innovative processing and biorefinery/extraction concepts to food prototypes and (non)-food ingredients for sustainable use ...
250 gram bessen per dag helpt al tegen obesitas

250 gram bessen per dag helpt al tegen obesitas

“We moeten 800 à 900 gram groenten en fruit per dag eten om echt gezond te leven.” Dat concludeert de Canadese professor Yves Desjardins uit zijn o...
Plant based product innovation

Plant based product innovation

Het project Food from Food stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de agro- en voedingsmiddelenindustrie op het vlak van verwaarding van...