STAGAIRS VAN WILDERHOF: INNOVATIE & OPTIMALISATIE OM DE AFVALBERG TE VERKLEINEN

Twaalf weken geleden begonnen wij, drie gemotiveerde marketing studenten, aan onze stage bij het International Innovation Lab. We hoopte op een uitdagende opdracht voor een interessant bedrijf waar we onze creativiteit en energie in konden steken. We kunnen nu concluderen dat dit zeker het geval was. We kregen de uitdagende opdracht om aan de slag te gaan met het non-premium fruit en het zero-waste beleid verder uit te werken.

Eerst en vooral deden we onderzoek naar het non-premium fruit en hoe we de afvalberg verder konden inperken. Nadien gingen we aan de slag met verschillende toepassingen op basis van non-premium fruit. Na veel brainstormen en dieper onderzoek kwamen we tot enkele mooie resultaten en waren we in staat het nieuwe merk Bes’t uit te bouwen. Met Bes’t willen we gezonde en duurzame producten ontwikkelen van 100% lokaal, non-premium fruit met als doel uiteindelijk minder fruit weggegooid te zien worden.

We verwerken het non-premium fruit tot premium producten om zo iedereen een nieuwe gezonde gewoonte te kunnen aanbieden. We willen dat iedereen onze producten op een manier kan consumeren die het best bij hem of haar past. We willen dat onze consument eenvoudig een gezonde levensstijl kan aannemen, doordat er eindeloos veel manieren zijn om de verschillende producten te consumeren. Laat je inspiratie dus volledig de vrije loop en je zal versteld staan van alle heerlijke mogelijkheden die Bes’t je te bieden heeft.

Het spreekt voor zich dat de versheid van de producten die we in het productieproces gebruiken voor ons ook erg belangrijk is. Het fruit dat we gebruiken is non-premium fruit geteeld door Eric Janssen, op die manier hebben we 100% zekerheid over de versheid en de hoge kwaliteit van het fruit. Wij hechten als Limburgs bedrijf veel belang aan authentieke lokale producten en willen deze graag mee in de kijker zetten.

HOUD DUS ZEKER DE VERSCHILLENDE KANALEN VAN WILDERHOF IN DE GATEN VOOR GROOT NIEUWS!

Wij zouden graag het hele Wilderhof-team nog eens uitgebreid bedanken en staan te poppelen om onze ideeën en voorstellen gerealiseerd te zien worden.

Amber, Ashley & Anton


Schrijf een bericht

Berichten moeten goedgekeurd worden vooraleer deze gepubliceerd worden.